Solcelleanlæg med kvalitet

Hos SolCompagniet anvender vi udelukkende kvalitetsprodukter til vores solcelleanlæg, og alle komponenter er godkendt af Dansk Energi. Det er din garanti for, at dit anlæg lever op til de danske standarder der er på området, og kan producere masser af gratis, grøn strøm de næste mange år.

Længere nede på siden kan du se nogen af de producenter vi typisk anvender til de solcelleanlæg vi sætter op.

  Hvad for noget hardware bruger vi?

  Her kan du se hvad for noget hardware vi bruger i vores opsætninger.

  Paneler

  Hyundai Energy Solutions

  Solcompagniet anvender solcellepaneler fra Hyundai, som vi har valgt ud fra deres høje effektivitet på plus 20% og høje kvalitet. Med deres PERC Shingled Technology leverer de ultra høj ydeevne selv ved lavere solstråling.

  Hyundai giver hele 25 års garanti på både den mekaniske del af panelet og på ydeevnen. De forstærkede paneler og hærdede glas gør panelerne særdeles velegnede til at modstå det danske vejrlig regn, sne og stærk vind.

  Solceller: Monokrystallinsk, ShingLed Tech.

  Produktgaranti: 25 år

  Ydelsesgaranti: 25 år

  Leapton Solar

  Japanske Leapton Solar har produceret og leveret højkvalitets solpaneler siden 2012. Solpanelerne anvender monokrystallinske solceller med en effektivitet på over 20%. Samtidig har Leapton paneler gennemført og bestået en lang række af internationale kvalitetstest som TUV, PID, SGS. 

  Leapton Solar er et flot all black solpanel med høj kvalitet og effektivitet til en fornuftig pris. 

  Solceller: Monokrystallinsk

  Produktgaranti: 15 år

  Ydelsesgaranti: 25 år

  Longi

  Som verdens største producent af solpaneler er Kinesiske Longi et sikkert og trygt valg af solpanel. Longi ejer selv hele værdikæden fra forskning og udvikling til produktion af silicium barer, solceller og panelerne. Med en høj effektivitet, all black design og en fornuftig pris er Longi et rigtig godt value for money panel. 

  Solceller: Monokrystallinsk

  Produktgaranti: 12 år

  Ydelsesgaranti: 25 år


  Invertere

  Huawei inverter

  Med overlegen kvalitet og design er Huaweis Invertere klart nogle af markedets mest konkurrencedygtige invertere. Og der er ingen tvivl om at inverteren drager stor fordel af Huaweis enorme tekniske knowhow. 

  Integrationen med Huaweis Luna batteri serie fungerer perfekt, og har den store fordel at du kun skal have ÈN APP for at overvåge hele dit solcelleanlæg.

  Placeringen af inverter sammen med batteri kan være både ude og inde, da det opererer fejlfrit fra helt ned til minus 25 og op til plus 60 grader.

  Produktgaranti: 10år


  Batterier

  Huawei batteri

  Huawei batteriet er klart den mest foretrukne batteriløsning hos vores kunder med deres stærke kvalitet, fleksible løsning og elegante, nordiske design. 

  Batteriets lagringskapacitet kan sammensættes fra 5 til 15 kWh på samme batteristyringsmodul. Det betyder, at du som kunde har en meget fleksibel løsning som kan udbygges og tilpasses efter jeres unikke behov. 

  Placeringen af batteri sammen med inverter kan være både ude og inde, da det opererer fejlfrit fra helt ned til minus 25 og op til plus 60 grader. 

  Integrationen med Huaweis Invertere fungerer eminent, og det medfører, at du kun skal have ÉN APP for at overvåge hele dit solcelleanlæg og husets forbrug.

  Den brugervenlige navigation i appen eller browser, gør det samtidig nemt at overvåge og ændre indstillinger af batteriet f.eks indstilling af op og afladningstider. 

  Produktgaranti: 10 år / 4000 cyklusser

  Xolta batteri

  Det dansk udviklede Xolta batteri er til de kunder, der ønsker en endnu automatiseret og intelligent batteriløsning.

  Den store forskel mellem Huawei og Xolta batteriet er nemlig intelligensen. Xolta batteriet kombinerer nemlig 1) data fra dine sidste 4 ugers forbrug, 2) den forventede produktion af solcellestrøm fra dit anlæg baseret på den lokale vejrudsigt og 3) elprisen inkl. afgifter og tariffer til at styre batteriets op og afladning. 

  Dermed får du en løsning, som hele tiden optimerer din hustands indkøb og forbrug af strøm, når den er billigst. 

  Xolta batteriet kommer med henholdvis 5 og 10 kWh lagringskapacitet. 5 kWh batteriet kan udbygges til 10 kWh i samme batteribox. 

  Batteriet kan placeres indendørs og udendørs med fejlfri operation fra minus 20 til plus 35 grader. 

  Produktgaranti: 10 år

  Overvåg og indstil dit anlæg direkte på telefonen 

  Med Huaweis Fusion Solar app får du nem og hurtig adgang til dit solcelleanlæg og forbrug direkte på telefonen.

  Se din produktion, batteri og forbrug i realtid, så du altid har det fulde overblik direkte ved hånden. Du kan også ændre indstillinger samt bruge dataen til at ændre dine forbrugsvaner. 

  Nemmere og smartere bliver det ikke.

  Beregn pris på dit solcelleanlæg

  Med vores solcelleberegner får du hurtigt og nemt en pris på hvad det koster at få solenergi i dit hus.

  Hvornår kan solceller betale sig?

  Solceller er den billigste måde at producere klimavenlig grøn strøm til at dække dit forbrug. Prisen på 1 kWh strøm kan komme helt ned på 0,2 øre og du betaler ingen afgifter for den strøm du bruger. Til sammenligning koster det typisk mellem 2,5 – 4,5 kr. inkl. afgifter at købe strømmen fra dit energiselskab. Du får altså ikke bare meget billigere strøm, men sparer også klimaet for en masse Co2.   

  Selvfølgelig kan der være forskel på hvor meget solenergi du kan producere. Det afhænger meget af størrelsen, hældningen og hvordan dit tag vender ift. solen.

  Derfor besøger vores VE certificerede solcellekonsulenter altid dit hjem, så vi kan lave en præcis beregning til dig og du kan se hvor meget strøm du kan producere, hvad det koster og din tilbagebetalingstid. 

   Book gratis besøg af solcellekonsulent

   Få gratis besøg af en af vores VE certificerede solcellekonsulenter og find ud af hvilket solcelleanlæg, der passer bedst til jeres hus.

   Hvordan får jeg solceller på taget?

   1. Beregn Pris

   Prøv vores prisberegner, og få et gratis overslag på hvad et solcelleanlæg til jeres hjem vil koste og producere af gratis strøm.

   2. Få besøg af solcellekonsulent

   Få svar på alle jeres spørgsmål og få dimensioneret det bedste solcelleanlæg til jeres hus ved et besøg hjemme hos dig af vores kompetente solcellekonsulenter.

   3. Tilbud & Aftale

   Efter besøget udarbejdes et endeligt tilbud på solcelleanlæg med forventet el produktion og tilbagebetalingstid.

   Efter accept af tilbud aftaler vi sammen et tidspunkt for montering og installation af dit nye solcelleanlæg.

   4. Montering & installation

   Vores dygtige montører kommer hjem til dig og installerer dit nye solcelleanlæg.

   Sammen gennemgår vi dit anlæg og solcelle app, og viser hvordan du kan følge med i produktionen af grøn strøm.

   5. Grøn strøm til 0,- kr

   Nyd livet med gratis og grøn strøm fra solen, og en betydeligt billigere elregning. Og har du nogen spørgsmål til dit nye anlæg står vi altid klar til at hjælpe dig.