Hvad er processen?

Hos SolCompagniet ønsker vi at gøre det trygt og enkelt at få solenergi på taget. Derfor har vi udarbejdet en proces som sikrer at vi kan yde den bedste rådgivning og tage vores kunder trygt i hånden hele vejen fra overvejelser om solenergi til det endelige anlæg er monteret færdigt på taget. 

Har du nogen spørgsmål  så tøv endelig ikke med at kontakte os info@solcompagniet.dk

  Den optimale proces følger nedenstående 5 faser.

  1. Krav og Tilladelser

  Det er vigtigt, at få afdækket krav fra offentlige eller halvoffentlige instanser såsom kommune og (el)netselskab, som kan have betydning for processen, dimensioneringen af anlægget og tidsplanen. Eventuelle krav, tilladelser og osv. tages med i briefen til solcellekonsulenten.  

  2. Besøg af Solcellekonsulent & Dimensionering af anlæg

  Få besøg af en kompetent solcellekonsulent dels for at besigtige ejendommen, hvor anlægget skal opføres og dels for at afklare virksomhedens behov for strøm i dag og i fremtiden. Samtidig kan I få svar på alle jeres spørgsmål, og der er god mulighed for at tale processen ordentligt igennem. 

  3. Tilbud, aftale og projektplan

  Efter besøget dimensioneres solcelleanlægget og der udarbejdes et endeligt tilbud med den forventede investeringscase med produktion, besparelser og tilbagebetalingstid. Efter accept af tilbud aftales en tidsplan for Montage & Installation og alle relevante myndigheder ansøges om tilladelser, herunder nettilslutning.

  4. Montage & Installation

  Vores dygtige montører og elinstallatører monterer og installerer solcelleanlægget efter gældende lovgivning og VE-certificering.

  5. Overvågning & Rapportering

  Solcelleanlægget overleveres, hvor vi sammen gennemgår anlægget og viser hvordan I kan følge med i produktionen af grøn strøm, CO2 reduktion og grad af egenudnyttelsen. Overvågning og/eller Live  rapportering for kunder og ansatte opsættes. Endelig overleveres en guide til Service og Vedligehold af jeres solcelleanlæg.

  For at opnå en god proces og få dimensioneret det rigtige størrelse solcelleanlæg, er det fornuftigt at bruge lidt ekstra tid i fase 1 og særlig fase 2, så alle behov og/eller krav er fornuftigt afdækket. Et solcelleanlæg har en levetid på plus 25 år, så det er vigtigt at have tænkt sig godt om inden projektet igangsættes. 

  Viden om solcelleanlæg

  Bliv klogere på solcelleanlæg til erhverv med vores vidensdatabase. Vi har forsøgt at samle svarerne på de rigtige mange gode og relevante spørgsmål, vi har fået af vores erhvervskunder gennem tiderne. Vi håber, at I finder artikler og videoer relevante og oplysende. Og ellers står vi altid til rådighed.   Dyk ned i vores fulde arkiv af artikler om solcelleanlæg til privat og erhverv.

  Book gratis møde med solcellekonsulent

  1. Få svar på alle jeres spørgsmål med det samme.

  2. Få dimensioneret det rigtige størrelse anlæg baseret på jeres virksomheds behov for strøm både i dag og i fremtiden. 

  3. Få evalueret placering og tagets egnethed til solceller.

  4. Finde den optimale placering af inverter til solcelleanlægget.

  5. Få en gennemgang af processen fra start til slut.

  Få gratis besøg af en af vores VE certificerede solcellekonsulenter og find ud af hvilket solcelleanlæg, der passer bedst til jeres hus.

  Beregn pris på dit solcelleanlæg

  Med vores solcelleberegner til erhverv får du hurtigt og nemt en pris på hvad det koster at få solenergi i din virksomhed. 

  • Find størrelsen på dit solcelleanlæg

  • Se potentielle besparelser i kr.

  • Se estimeret tilbagebetalingstid

  • Nemt & hurtigt

  • Gratis & uforpligtende

  Overvåg og indstil dit anlæg direkte på telefonen 

  Med Huaweis Fusion Solar app får du nem og hurtig adgang til dit solcelleanlæg og forbrug direkte på telefonen.

  Se din produktion, batteri og forbrug i realtid, så du altid har det fulde overblik direkte ved hånden. Du kan også ændre indstillinger samt bruge dataen til at ændre dine forbrugsvaner. 

  Nemmere og smartere bliver det ikke.

  Referencer

  Amerikanerdele

  10.12 kWp solcelleanlæg installeret for autogrossist i Køge. 22 paneler af 460W monteret på bølgeeternit orienteret Øst/Vest for at jævne produktionen ud over dagen og øge egetforbruget.

  Panel: Leapton Solar 460W

  Inverter: Huawei Sun2000 10KTL-M1

  Rangle Mølle

  57.2 kWp solcelleanlæg installeret på skov- og landbrugsejendom nær Jyderup på Vestsjælland. Der er monteret 143 paneler af 400W med microoptimizers for at sikre optimal produktion under forskellige skyggeforhold, de enkelte strenge og forbedret overvågning. 

  Panel: Leapton Solar 400W

  Inverter: Solar Edge 30KTL

  Optimizers: Solar Edge

  CC gruppen

  7.2 kWp hybrid solcelleanlæg med 5 kWh batteri opsat hos tømrer virksomhed i Charlottenlund. 18 paneler af 400W monteret på tagpap med limbefæstning orienteret mod syd.

  Panel: Leapton Solar 400W

  Inverter: Huawei Sun2000-6KTL-M1

  Batteri: Huawei Luna 5kWh

  Elforbrug: 40% reduktion

  Besparelse: 50% 

  Andersen & Heegaard

  14.22 kWp solcelleanlæg installeret hos El og VVS montør virksomheden Andersen & Heegaard i Brøndby. 36 paneler af 395W monteret på ståltag orienteret mod syd med en årlig produktion af 14.372 kWh svarende til en årlig Co2 besparelse på over 2 tons. 

  Andersen & Heegaard forventes at udnytte helt op til 80% af solcelleproduktionen selv, hvilket vil give en årlig på besparelse mellem 20 og 30.000 kr.    

  Panel: Astronergy 395W

  Inverter: Solplanet 12 kW

  Dønnerup Gods

  75.44 kWp solcelleanlæg installeret på det sjællandske Dønnerup Gods. 164 paneler af 460W monteret på trapez tag orienteret øst/vest med en årlig produktion på 71.832 kWh svarende til en årlig Co2 besparelse på over 10 tons. 

  Dønnerup Gods forventer at udnytte helt op til 50% af solcelleproduktionen selv og sælge den resterende overskudsstrøm, hvilket vil give en årlig på besparelse på ca. 90.000 kr.    

  Panel: Leapton Solar All Black 460W

  Inverter: SolarEdge 30kW og 2 x 5kW

  Hvorfor vælge SolCompagniet?

  VE Godkendt Solceller

  SolCompagniet er VE certificeret, hvilket betyder at vi har dokumenteret kompetencer og er blandt de bedste til at dimensionere og installere solcelleanlæg. 

  Læs mere her. 

  BygGaranti

  SolCompagniet er medlem af BygGaranti ordningen, så du med fuld tryghed kan vælge os som leverandør af dit nye solcelleanlæg. 

  100% Dansk

  SolCompagniet er 100% danskejet, og arbejder på dansk overenskomst. 

  Solcompagniet
  Schimmelmannsvej 30
  2920 Charlottenlund

  CVR: 43240528