Få gratis besøg af vores solcellekonsulent

Med et besøg af en vores VE certificerede solcellekonsulenter gennemgår vi sammen jeres daglige forbrug af strøm og dermed hvor stort et behov jeres solcelleanlæg skal dække. Derudover kigger vi grundigt på jeres nuværende tagkonstruktion, installationer og mulig placering af paneler, inverter og eventuelle batteriløsning. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål I måtte have.

Efter besøget dimensionerer vores konsulent det bedst mulige solcelleanlæg til jer og beregner et præcist tilbud med forventede besparelser og tilbagebetalingstid.  

Besøget er naturligvis gratis og uforpligtende.

  6 gode grunde til at få besøg af en konsulent

  1. Få svar alle jeres spørgsmål

  Solenergi kan være en kompleks størrelse, og der kan være mange relevante spørgsmål, som vores konsulenter kan hjælpe med at svare på.

  2. Gennemgang af jeres strøm forbrug

  For at finde den rigtige størrelse solcelleanlæg er det vigtigt at kende jeres nuværende og fremtidige forbrug af strøm som f.eks ved køb af elbil eller varmepumpe. På den måde kan vi sikre at jeres anlæg passer til jeres forbrug og hverken producerer for lidt eller for meget strøm. 

  3. Evaluering af tagets egnethed til solceller

  Det er vigtigt at evaluere jeres tag, så vi er sikre på at taget kan bære vægten fra solcellepaneler og vi kan udføre en korrekt montage.  

  4. Placering af paneler, inverter og evt. batterier

  Et solcelleanlæg indeholder flere komponenter, og sammen kan vi finde de optimale placeringer af panelerne på taget, og inverter samt eventuelt batteri.

  5. Få styr på lovgivning og krav

  Der kan være både kommunale krav og krav i lokalplan for solcelleanlæg. Vi slår sammen eventuelle krav op og finder ud af hvilken betydning det kan have for jeres løsning.  

  6. Få en tryg proces

  For at give jer et trygt og sikkert forløb, så gennemgår vi sammen processen for køb, montage og ibrugtagning af solcelleanlæg så I er godt forberedt hvis I vælger at investere i solenergi. 

  Viden om solcelleanlæg

  Bliv klogere på solcelleanlæg til erhverv med vores vidensdatabase. Vi har forsøgt at samle svarerne på de rigtige mange gode og relevante spørgsmål, vi har fået af vores erhvervskunder gennem tiderne. Vi håber, at I finder artikler og videoer relevante og oplysende. Og ellers står vi altid til rådighed. 

  Cases

  Her kan du se et udvalg af vores opsætninger fra rundt omkring i Danmark

  Villa i Søborg

  10.8 kWp hybridanlæg med 15 kWh batteri installeret for privat kunde i Søborg. 27 paneler af 400W med microoptimizere for at maksimere effekt på trods af skorsten. Monteret på betonteglsten stik syd. 

  Panel: Leapton Solar 400W

  Inverter: Huawei Sun2000 10KTL-M1

  Batteri: Huawei Luna 15 kWh

  Villa i Hillerød

  11.2 kWp hybrid solcelleanlæg med 10 kWh batteri installeret for privat kunde i Hillerød. 28 paneler af 400W monteret på tegltag stik syd.

  Panel: Leapton Solar 400W

  Inverter: Huawei Sun2000-10KTL-M1

  Batteri: Huawei Luna 10 kWh

  Villa i Holte

  6.4 kWp hybrid solcelleanlæg med 5 kWh batteri opsat for privat kunde i Holte. 16 paneler monteret på tegltag optimeret til tagfladen orienteret mod syd.

  Panel: Leapton Solar 400W

  Inverter: Huawei Sun2000-6KTL-M1

  Batteri: Huawei Luna 5kWh

  Villa i Virum

  9.6 kWp hybrid solcelleanlæg med 5 kWh batteri fra Huawei installeret for privat kunde i Holte. 24 paneler af 400W monteret på tagpap orienteret mod syd. 

  Panel: Leapton Solar 400W

  Inverter: Huawei Sun2000-8KTL-M1

  Batteri: Huawei Luna 5kWh

  Beregn pris på dit solcelleanlæg

  Med vores solcelleberegner får du hurtigt og nemt en pris på hvad det koster at få solenergi i dit hus.

  Villa i Klampenborg

  9.6 kWp hybridanlæg med 10 kWh batteri installeret for privat kunde i Klampenborg. 27 paneler af 400W  monteret på teglsten mod sydvest. 

  Panel: Leapton Solar 400W

  Inverter: Huawei Sun2000 8KTL-M1

  Batteri: Xolta Bat10 (10 kWh)

  Villa i Slangerup

  10.4 kWp hybrid solcelleanlæg med 5 kWh batteri installeret for privat kunde i Slangerup. 26 paneler af 400W monteret på sort tegltag mod syd. 

  Panel: Leapton Solar 400W

  Inverter: Huawei Sun2000-10KTL-M1

  Batteri: Huawei Luna 5 kWh

  Rækkehus i Karlslunde

  6.47 kWp hybrid solcelleanlæg med 5 kWh batteri installeret for privat kunde i Karlslunde. 16 paneler monteret på tagpap med FixNordic skinne befæstning mod øst og syd. 

  Panel: Longi Solar 405W

  Inverter: Huawei Sun2000-6KTL-M1

  Batteri: Huawei Luna 5kWh

  Villa i Bjæverskov

  4.0 kWp hybrid solcelleanlæg med 5 kWh batteri opsat for privat kunde i Bjæverskov. 10 paneler monteret på tegltag langs tagryg for at modvirke skyggevirkninger mod sydvest.

  Panel: Leapton Solar 400W

  Inverter: Huawei Sun2000-5KTL-M1

  Batteri: Huawei Luna 5kWh

  Book gratis besøg af solcellekonsulent

  Få gratis besøg af vores VE certificerede solcellekonsulenter og find ud af hvilket solcelleanlæg der passer bedst til jeres hus.

  Solcompagniet
  Schimmelmannsvej 30
  2920 Charlottenlund

  CVR: 43240528